Η φιλοσοφία μας

box-space-1

Η ομάδα του The Box είναι μια αστική εταιρία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με έδρα την Αθήνα που σκοπό έχει την προβολή και προώθηση σύγχρονων δημιουργών που κινούνται στο χώρο των εφαρμοσμένων τεχνών, της μουσικής και του κινηματογράφου.

 

Μας συναρπάζουν οι άνθρωποι που ανακαλύπτουν, δημιουργούν και μοιράζονται. Δημιουργήσαμε λοιπόν τον ομώνυμο πολυχώρο στο κέντρο της πόλης ώστε, μέσα από τις εκδηλώσεις που φιλοξενούνται σε αυτόν να προσεγγίσουμε τους δημιουργούς και να τους παρέχουμε ένα ανοιχτό, ανεξάρτητο περιβάλλον στο οποίο θα μπορούν να προβάλλουν τη δουλειά τους.

 

Έχοντας ως στόχο την προώθηση καινοτόμων δραστηριοτήτων και διατηρώντας μια ανθρωποκεντρική προσέγγιση, είμαστε πάντα ανοιχτοί σε νέες προτάσεις για συνεργασία και θα χαρούμε πολύ να ακούσουμε τις ιδέες σας.

Ο χώρος

Το The Box στεγάζεται σε έναν χώρο 135 τετραγωνικών μέτρων στο κέντρο της Αθήνας, δίπλα στην πλατεία Μαβίλη. Ο ενιαίος, ισόγειος χώρος μας μπορεί να φιλοξενίσει πλήθος διαφορετικών εκδηλώσεων – εκθέσεις, μουσικά live, προβολές, σεμινάρια, workshops, κλπ.

 

Στόχος μας είναι το The Box να αποτελεί πάντα ένα χώρο ζωντανό και φιλόξενο, ο οποίος θα εμπνέει τους δημιουργούς και θα ενθουσιάζει τους επισκέπτες του. Το όραμά μας είναι να δημιουργήσουμε ένα κόμβο πολιτισμού που θα ενισχύει την κοινωνική δραστηριότητα και το διάλογο μεταξύ κοινού και δημιουργών.

 

Τις αναλυτικές προδιαγραφές του χώρου ανα τύπο δραστηριότητας που μπορεί να φιλοξενήσει, μπορείτε να τις βρείτε εδώ. Αν θέλετε να χρησιμοποιήσεται το χώρο του The Box για κάποια εκδήλωση παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

box-space-2

Έχετε κάποια ιδέα? Ελάτε να δουλέψουμε μαζί για να την πραγματοποιήσουμε!